Andalusian Horse gabriellasso.blogg.se - july 2016

Vingården #8 Alexandra westhouse

Idag rider vi mot vingården för uppdrag!!

Först skulle vi hjälpa Carney med att ta lite jord prover och sedan ta ett vindruvskott. 
 
 
Efter det så ville Judy ha hjälp att stänga och inspektera vatten ledningen, Och så efter det gick jag upp i lvl 8! yay cx. 
Man skulle stänga och inspektera 8 st sånna här rör. När vi var färdiga så ville Judy att jag skulle träffa Baronessan och berätta om hur duktig jag hade varit. Baronessan hade länge tänkt på att laga rören men inte hunnit göra det så jag fick göra det. 

Därefter fick jag ett vänte uppdrag tills imorgon så jag tänkte varför inte göra lite mer?
Jag hade uppdrag med Mr.Kempbell vid oljefälten  men han värkade inte så glad över att se mig så han bad mig att dra.

Morgon levling

Jag tycker det är jätte mysigt att logga in på morgonen och levla,göra uppdrag och sysslor, För att då är det inte så många som är inne och då kan man ta bilder och annat mys. Jag började logga in ungefär kl 07:09 typ. och jag tänkte att det ändå skulle vara rätt många inne, men tur det var det inte det. Så jag började levla, och när jag skulle göra steves gårds tävlingar var det helt tomt. Jag såg kanske 1 person men annars var det helt tomt!. 
Så om du vill logga in när det inne är så mycket folk inne, logga in ungefär kl 7 på morgonen om du orkar ;) (nu kommer en liten bildbomb)
 

 
 
 
 
 
 

Stulna trofeér, bugg/fail? #7 Alexandra westhouse

Idag fick jag uppdrag hos Josh i Moorland. Hans trofeé var tydligen borta, han såg ett fotspår i sanden så jag följde efter spåren så det kanske fanns en ledtråd att hitta. 
strax därefter hittade jag en grön luva.
 
Josh bad mig att rida till Jenna för att kolla ifall hon visste ifall det fanns någon tjuv eller om hon hade blivit stulen.
 
Därefter bara försvann uppdraget. jag undrar om det bara är en bugg eller om det bara slutade sådär. När jag gjorde dem uppdragen på Gabriellas så minns jag inte att dem bara försvann?. gör ni?
' ">

Gabriella purplewater & Alexandra westhouse

Hej jag är en tjej som spelar spelet starstable online.I spelet så heter jag Gabriella purplewater, jag har även en till gubbe som heter Alexandra Westhouse. Gabriella bor på vingården med sina 34 pixelhästar. , Alexandra bor i Fort pinta med 1 pixelhäst. Denna bloggen kommer ni få se, Uppdrag med Alexandra, uppdateringar,Hjälp och fakta,Gabriella och Alexandra´s liv på Star stable och även mycket mer! Välkommen!!

Kategorier

Arkiv