Andalusian Horse gabriellasso.blogg.se - Daglig bugg

Daglig bugg

Denna buggen händer mig varje dag. När du står och ryktar hästen så t.e.x om du borstar din häst så försvinner inte ikonerna även fast jag är klar, jag vet inte hur länge den har funnits men jag har träffat på den nu i ungefär några dagar kanske 5 dagar. Hoppas verkligen att buggen försvinner snart! har ni träffat på buggen?
 
såhär:
 

Kommentarer:

1 Rebecca och Daisy:

Har själv inte stött på buggen, har du mejlat starstable och berättat för dem? Låter som en rätt irriterande bugg! Och ifall du skulle vilja kolla in vår blogg så hittar du den här :) http://sunforestblogg.weebly.com/blogg Vi skulle bli jätte glada ifall du gick in och kollade på den!

Svar: Jag har inte mejlat Star stable, men jag har funderat på att göra det. Jag hoppas verkligen att buggen försvinner snart. Självklart kollar jag in eran blogg!! ;)
Gabriella purplewater & Alexandra westhouse

Kommentera här:

' ">

Gabriella purplewater & Alexandra westhouse

Hej jag är en tjej som spelar spelet starstable online.I spelet så heter jag Gabriella purplewater, jag har även en till gubbe som heter Alexandra Westhouse. Gabriella bor på vingården med sina 34 pixelhästar. , Alexandra bor i Fort pinta med 1 pixelhäst. Denna bloggen kommer ni få se, Uppdrag med Alexandra, uppdateringar,Hjälp och fakta,Gabriella och Alexandra´s liv på Star stable och även mycket mer! Välkommen!!

Kategorier

Arkiv