Andalusian Horse gabriellasso.blogg.se - september 2016

Nätverksfel hela tiden :(

Jag är verkligen såå himla trött på mitt nätverk här hemma så nu har det gått så långt att jag knappt kan vara inne på sso, skit tråkigt. Vi har länge haft problem hemma hos mig med nätverket nu när jag har börjat spela mer på datorn, så dras mer från nätverket och det blir sämre kvalité. 
 
Jag är skit trött på detta och hoppas det blir bättre iallafall tills imorgon då Lipizzanerna kommer. Hoppas ni har en bra start på veckan och att ni inte har lika problem som jag. Det här är bara en liten uppdatering om vad som händer nu.

Lipizzaner hästarna kommer till jorvik!!!

Asssååå!!!!!! åååhhh jag är helt lost i dessa hästar!!! 
 
 
Idag lade sso teamet upp en video på instagram och youtube på dem nya hästarna, Lipizzanerna. Här får ni se videon:
 
https://youtu.be/f7NrHINg2Zw
 
(klicka på länken för att komma till videon)
 
21 september så kommer dem att komma, alltså nästa vecka på onsdag. Jag är riktigt taggad och är fruktansvärt glad på hur dem ser ut. Gabriella ska ha en men jag vet inte om Alexandra ska ha en. Vad tycker ni? Alexandra ska ha den nya frisern så jag tror inte att hon får någon. 
 
Juste glöm inte att jag har lagt upp en ny video på youtube, en alla stjärnor i firgrove för er som vill ha hjälp med det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åsikter om årstider? (mini serie)

Hejsan! sorry för att jag inte har hunnit uppdatera bloggen så mycket, men jag har haft mycket med skolan och mina hästar. Men! jag har tänkt börja en liten serie som kommer handla om mina tankar om årstiderna. T.ex att när hösten kommer så skriver jag lite saker jag tycker är mysigt mysigt att göra på hösten och även tips,höstoutfit,och även lite saker jag inte gillar om hösten. Jag kommer göra ett sådant inlägg om varje årstid alltså, hösten,vintern,våren och sommaren. Fattar ni? så första inlägget kommer handla självklart om hösten, och det kommer ut lite innan Halloween. Varje inlägg kommer att komma ut ungefär lite innan högtidsdag t.ex Midsommar,Påskafton,Julafton och runt Halloween och allahelgonasdag.
 
Jag kommer också att byta hemstall för varje årstid, men vilka hemstall får ni reda på då ;)
' ">

Gabriella purplewater & Alexandra westhouse

Hej jag är en tjej som spelar spelet starstable online.I spelet så heter jag Gabriella purplewater, jag har även en till gubbe som heter Alexandra Westhouse. Gabriella bor på vingården med sina 34 pixelhästar. , Alexandra bor i Fort pinta med 1 pixelhäst. Denna bloggen kommer ni få se, Uppdrag med Alexandra, uppdateringar,Hjälp och fakta,Gabriella och Alexandra´s liv på Star stable och även mycket mer! Välkommen!!

Kategorier

Arkiv